Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nucené práce 2012 - MĚSTO CHODOV u K.V.

Náš stát zavedl nástroj na šikanu a zotročování nezaměstnaných . Zatímco politici rozkrádají stát nevýhodnými státními zakázkami v řádech miliard , obyčejný nezaměstnaný se musí spokojit s existenčním minimem a čekat až ho úředník vyzve a následně přidělí na nucené práce , které bude muset v některých případech vykonávat zcela zdarma .  Určitě to bude velkým přínosem pro člověka , který je dlouhodobě bez zaměstnání . Při výkonu veřejné služby získá každý kdo bude touto službou pověřen zajímavou zkušenost a přispěje tak ke zvýšení své kvalifikace  , kterou určitě uplatní při hledání zaměstnání . Sbírání a napichování papírků na speciální bodec a popojíždění s pojízdnou popelnicí určitě rozvíjí mentální schopnosti a přispívá k dodatečnému rozvoji osobnosti u starších a dlouhodobě nezaměstnaných  jedinců . Každý kdo vykonává veřejnou službu tak pozná pocit , který zažívali lidé za okupace německými vojsky kdy byli lidé deportováni a posíláni do pracovních táborů . Dnes mají otrokáři a Drábové snadnější práci , protože jako "Pracovní Tábory" slouží samotná města v kterých Nuceně Nasazení žijí a není nutné tyto osoby deportovat . Někdo může mít samozřejmě i jiné pocity , např. pocit dobrodruha kdy každé ráno v časných ranních hodinách vyráží hrdě do ulic plnit své poslání jako agent 007 , jako někdo kdo byl pověřen důležitým úkolem na záchranu celého lidstva a s každým napíchnutím pohozeného odpadku či vajglu na speciální napichovací nástavec likviduje nebezpečné predátory , kteří přiletěli z daleké galaxie vzdálené miliony světelných let . 

 

I MĚSTO CHODOV SE PŘIPOJILO K ZOTROČOVÁNÍ A ŠIKANĚ NEZAMĚSTNANÝCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nutí nezaměstnané chodit dlouhé hodiny bezcílně ulicemi s pojíznou popelnicí navlečeni do oranžových hadrů jako KAŠPAŘI . 

 Ústavní soud svým rozhodnutím zastavil robotu a 

plánovaný obchod s NEZAMĚSTNANÝMI , kteří  

měli sloužit soukromým subjektům !!!!!!!!!!!

 

Občané se pomalu , ale jistě staly obětí zkorumpované politické mafie , která rozkradla tuto zem . Polistopadové vlády zavedly Soudní a Exekutorské praktiky , které nemají daleko k praktikám mafií , které určují a následně vybírají výpalné a využívají různé formy výhružek , nátlaku a  zastrašování .                                                     A samozřejmě NUCENÉ PRÁCE kterým byly podrobeny desetitísíce lidí v evidenci ÚP společně s projektem DONEZpro nezaměstnané to je jen taková třešnička na pomyslném dortu s Totalitní polevou aNacistickou příchutí .

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář