Jdi na obsah Jdi na menu
 


Korupce na STK ? Občané znečišťující okolí města ..

To , že se v silničním provozu pohybují auta , která by měla být na šrotišti a nejsou v dobrém technickém stavu , nelze přehlédnout zvláště v nočních hodinách v okrajových částech měst . Tato auta se vyznačují různými pazvuky , tmavým zdraví ohrožujícím dýmem z výfuku a stejně nepříjemným a zápachem . Tato vozidla nezřídka řídí osoby pod vlivem různých návykových látek bez řidičského oprávnění . Někteří občané vozí auta určená k likvidaci s evropských zemí a zde je nějakým kouzlem uvedou do provozu nebo jezdí s kradenou nebo jinak opatřenou SPZ . 

Další kategorii tvoří řidiči , kteří mají automobily s úpravami , které způsobují nadměrný hluk , mají účelově odmontovaný filtr pevných částic atd. Za volantem těchto aut lze často spatřit dealery drog , konzumenty drog , romské gangy a hlupáky , kteří se snaží na sebe upozornit . 

V poslední době se zde vyskytuje několik takových hlučných , život znepříjemňujících individuí . Např tmavě modré Ford kombi , bílý Mercedes kombi (šrot) , Tmavá Mazda . Červený ...... Něco sem jezdí z okolních obcí (Nově Sedlo , Vintířov , Nejdek ....  ), kde mají plné stodoly a zahrady vraků , varny pervitinu , pěstírny konopí , množírny psů atd. ...Jsou to lidé velmi často nezaměstnaní , v invalidním důchodu , ale někteří pracují a práce jim slouží jako krytí trestné činnosti . 

Hromady hadrů  

Tento rok , se na různých místech objevují velké hromady hadrů . Jedná se zřejmě o oblečení , které vozí Romové z tzv. hromádek a to co se jim nehodí vyvezou za město . Tyto hromady se vyskytují v oblastech poblíž cest Mírová -Hory -Vintířov , Nové Sedlo , Chdodovská směr Nejdek ... .  Ne vždy se jedná o oblečení původem z tzv. hromádek , některé ošacení pochází z bytů (domů) , které byly vyklizeny po původních nájemnících , kteří např. zemřeli , ale typ lidí , kteří toto ošacení vyváží za města je obdobný . V současnosti (listopad 2017 ) se objevily nové přírůstky ošacení za uhelným skladem poblíž panelové cesty , která vede do obce Hory . V této lokalitě se gangy i jednotlivci zbavují různých věcí a lidé pod vlivem , nebo bez řidičského oprávnění si tudy zkracují cestu , kdoví co všechno lesy v této oblasti ukrývají a co se zde odehrává . Určitě by bylo vhodné tuto cestu uzavřít závorou a ponechat ji volno časovým aktivitám  .