Jdi na obsah Jdi na menu
 


EXEKUTORSKÝ HNUS

                                  Exekutoři 

Exekutoři jsou v mnoha případech státem a zákonem chránění zloději a výběrčí výpalného .

 

Určitě je pochopitelné když je obstaven a zabaven majetek osobě , která krátí daně , krade nebo se nezodpovědně zadlužuje formou úvěrů či půjček . Otázkou je zda by měl stát umožnit poskytování úvěrů osobám , které nemají dostatečné příjmy . Pokud to zákon povoluje nebo výslovně nezakazuje tak by měl být stát spoluodpovědný a dluh by měli uhradit poslanci , kteří tuto praxi umožňují .Zákon by měl chránit rovněž lidi slabomyslné a hloupé , aby nebylo možné tyto lidi zneužívat při uzavírání nevýhodných smluv .

 

Exekutoři a exekuce samotné by se dali rozdělit do několika skupin .

Začnu tou nejnižší a nejodpornější skupinou exekutorů . Jsou to exekutoři páté cenové skupiny , kteří se zaměřují na nízkopříjmové osoby , kterým vznikl dluh bez toho , že by si cokoliv půjčili . Tento typ exekutorů se neštítí zabavit dětské hračky , knihy , vysavače a prodat tyto věci za částky , které nepokryjí ani náklady exekuce samotné  . Mnohem smutnější je fakt , že se najde člověk , který vědomě od exekutora takovou věc odkoupí a má uspokojivý pocit z výhodné koupě. Snad už jsou pryč časy kdy nenasytný exekutor vnikl do dětského pokoje kde si hráli děti a plačícím a vystrašeným dětem hračky odebral , aby je mohl následně prodat nějakému bezcharakternímu dobytku , který se neštítí cizího neštěstí .

Jak je vidět např. na elektronické úřední desce města Chodova , jsou exekutoři velmi aktivní a dražby movitého i nemovitého majetku pořádají každý měsíc .

Exekutoři dělají zlo mezi lidmi !!!!

 

 -VÝŽIVNÉ - 

 - Výživné je výborný bič tohoto zločineckého nedemokratického systému na šikanu lidí v tíživé sociální situaci . Pokud tento systém nezaručuje práci pro všechny občany tak jsou ukládané tresty za neplacení výživného absurdní . Stejně absurdní je situace kdy je určena povinnost platit výživné osobě bez zaměstnání , která žije z životního či existenčního minima nebo nemá příjmy žádné .